Αναγγελία Ζημιάς - Παράπονα

Αναγγελία Ζημιάς

Η αντιμετώπιση συναισθηματικών καταστάσεων όπως - είτε πρόκειται γιαη αναπηρία, ο θάνατος είτε για ή η απώλεια θέσης εργασίας - είναι δύσκολη. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καταστεί η διαδικασία υποβολής αιτήματος αποζημίωσης όσο το δυνατόν απλούστερη. 

Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε αίτημα αποζημίωσης παρακαλώ καλέστε μας στο 210 33 80 800

Συμβουλές και υποδείξεις
 • Ελέγξτε τους όρους του ασφαλιστηρίου σας για να βεβαιωθείτε ότι δικαιούστε να υποβάλετε αίτημα αποζημίωσης
 • Συμπληρώστε κάθε ενότητα στο έντυπο του αιτήματος αποζημίωσης. Όλες οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση του αιτήματός σας
 • Φροντίστε να συμπεριλάβετε όλα τα συνοδευτικά έγγραφα που προσδιορίζονται στο έντυπο
Τι θα συμβεί μετά:

Εάν το αίτημά σας εγκριθεί, θα σας στείλουμε μια επιστολή στην οποία θα αναγράφεται το ποσό που θα καταβληθεί, ο δικαιούχος της πληρωμής, η ημερομηνία πραγματοποίησης της πληρωμής, καθώς και το διάστημα που συνήθως μεσολαβεί μέχρι να φτάσει η πληρωμή στο δικαιούχο.

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, θα λάβετε και πάλι μια επιστολή στην οποία θα εξηγείται πλήρως η αιτία απόρριψης του αιτήματος σας.  Ενδέχεται η απόρριψη να οφείλεται στο ότι οι πληροφορίες ή τα έγγραφα που μας στείλατε είναι ελλιπή. Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον πληροφορίες ή έγγραφα που θα υποστηρίζουν το αίτημά σας, θα χαρούμε να το αξιολογήσουμε εκ νέου.

Παράπονα
 • Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξυπηρέτηση υψηλότατου επιπέδου σε όλους τους πελάτες μας. Εάν αισθάνεστε ότι σας απογοητεύσαμε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.
  Παίρνουμε σοβαρά κάθε παράπονο των πελατών μας. Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες:
 • Το όνομα και τη διεύθυνσή σας
 • Έναν αριθμό για τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ώρες, καθώς και τις ώρες που προτιμάτε να επικοινωνήσουμε
 • Οποιονδήποτε αριθμό παραπομπής (π.χ. αριθμό αιτήματος αποζημίωσης, αριθμό ασφαλιστηρίου)
 • Μια σαφή περιγραφή του προβληματισμού σας ή του παραπόνου που έχετε
 • Λεπτομέρειες για το τι θέλετε από εμάς να κάνουμε για να διορθωθεί το πρόβλημα.
Πως θα χειριστούμε το παράπονό σας

Ο χρόνος που απαιτείται για την επίλυση του παραπόνου σας θα εξαρτηθεί από το βαθμό πολυπλοκότητάς του και τη διερεύνηση στην οποία θα πρέπει να προβούμε. Θα προσπαθούμε πάντοτε να επιλύουμε το παράπονό σας το συντομότερο δυνατό, ενημερώνοντάς σας συνεχώς για την εξέλιξη της διαδικασίας. 
Θα:

Σας αποστείλουμε μία έγγραφη επιβεβαίωση λήψης του παραπόνου σας εντός 5 εργάσιμων ημερών, εάν δεν καταστεί δυνατή η επίλυση του ζητήματος εντός 24 ωρών. Με την εν λόγω επιστολή θα ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, σχετικά με την ακολουθητέα διαδικασία εξέτασης του παραπόνου σας, τα στοιχεία του αρμόδιου για το χειρισμό αυτού καθώς και τυχόν επιπλέον πληροφορίες που πρέπει να μας παρέχετε.

Σας αποστείλουμε μία περαιτέρω επιστολή όπου θα περιγράφονται οι λόγοι της καθυστέρησης, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η διευθέτηση του παραπόνου σας εντός 4 εβδομάδων.

Διερευνήσουμε σε βάθος το παράπονό σας και θα λάβουμε μια τελική απόφαση για το ζήτημα που μας αναφέρατε.

Διευκρινίζεται ότι η υποβολή του παραπόνου σας και η διαδικασία που ακολουθούμε για το χειρισμό του δεν διακόπτει την παραγραφή των έννομων αξιώσεών σας. 

Εάν και πάλι δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα

Επιθυμούμε να διευθετούμε τα παράπονά σας κατά τρόπο που σας ικανοποιεί, όποτε αυτό είναι εφικτό. Εάν το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί κατά τρόπο που θεωρείτε ικανοποιητικό, θα έχετε το δικαίωμα να παραπέμψετε το ζήτημα στο Συνήγορο του Καταναλωτή, εντός τριμήνου απ’ όταν λάβατε πλήρη γνώση της τυχόν βλαπτικής για εσάς πράξης ή παράλειψής μας:

Τηλεφωνικά: 210 6460862, 210 6460814, 210 6460612, 210 6460734, 210 6460458

Μέσω φαξ: 210 646041

Ταχυδρομικά:

 Λ. Αλεξάνδρας 144, ΤΚ 114 71, Αθήνα ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στην ίδια διεύθυνση (Ώρες υποδοχής και εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 - 15:00).

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: grammateia@synigoroskatanaloti.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Οι ώρες λειτουργίας μας είναι 09:00 - 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 • Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα e-mail στη διεύθυνση: clp.gr.info@partners.axa
 • Τηλεφωνήστε μας στον αριθμό: 210 3380800
 • Μπορείτε να μας στείλετε φαξ στον αριθμό: 210 3380880
 • Μπορείτε να μας στείλετε επιστολή στη διεύθυνση: AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection, Κουμπάρη 5, Αθήνα, ΤΚ 10674