Ποιοι είμαστε

Η AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection αποτελεί μέρος του Ομίλου AXA, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των Ασφαλίσεων και τη Διαχείριση Κεφαλαίων, με 171.000 εργαζόμενους, που εξυπηρετεί 105 εκατομμύρια πελάτες σε 61 χώρες. Το 2018, τα Έσοδα της AXA ανήλθαν σε 102,9 Δισ. και τα Λειτουργικά Κέρδη σε 6,2 Δισ. Ευρώ. Την 31η Δεκεμβρίου 2018 η AXA διέθετε 1.424 Δισ. Ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία υπό τη διαχείρισή της.

Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε τους ανθρώπους όταν αντιμετωπίζουν τα απρόοπτα που τους φέρνει η ζωή.

CEO, AXA Partners

Marie-Louise Elhabre

CEO, AXA Partners

Η υποστήριξη των συνεργατών μας και των εκατομμυρίων πελατών τους σε όλο τον κόσμο μέσω καινοτόμων λύσεων για την προστασία όσων έχουν σημασία, όταν έχουν σημασία - αυτό είναι το πάθος όλων των ομάδων της AXA Partners, καθημερινά.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας προσφέρονται τη στιγμή κατά την οποία ένας πελάτης τράπεζας παίρνει ένα δάνειο ή όταν αποκτά μια πιστωτική κάρτα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα συνδέονται με την παροχή της πίστωσης και προστατεύουν τους ασφαλισμένους όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αποπληρωμής των υποχρεώσεων που απορρέουν από την παροχή της συγκεκριμένης πίστωσης. Καλύπτουμε τις περιπτώσεις ασθένειας, ατυχήματος, ακούσιας ανεργίας, ανικανότητας και απώλειας ζωής.

Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από προϊόντα τα οποία δεν συνδέονται με κάποια πίστωση αλλά λειτουργούν αυτόνομα όπως για παράδειγμα τα προϊόντα προστασίας εισοδήματος και δαπανών, οι ασφάλειες προστασίας ζωής και η κάλυψη αρχικής αξίας (GAP).

Οι υπηρεσίες μας

Η AXA προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες συνοδεύουν την ασφαλιστική της πρόταση. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ανάπτυξη προϊόντων, λύσεις direct marketing και τη βραβευμένη ψηφιακή πλατφόραμα διαχείρησης ζημιών. Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών ανάληψης κινδύνων, συνασφάλισης και αντασφάλισης και σχεδιάζουμε από κοινού με τους συνεργάτες μας εξατομικευμένες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης τρίτων και πραγματοποιηούμε δομημένες συναλλαγές αντασφάλισης που καλύπτουν κινδύνους στον Καναδά, την Ευρώπη και την Ασία.

Climber helps another climber on a mountain

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του κλάδου σας;

Συνεργαστείτε μαζί μας - μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις σωστές λύσεις.