Ανάπτυξη προϊόντων

Σας προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια για να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πελατών σας για οικονομική προστασία, σήμερα και στο μέλλον. Τα προϊόντα μας σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τη σωστή πρόταση για τους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή. Η επακόλουθη οικονομική ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ζωής ενισχύει τη μακροχρόνια αφοσίωση των πελατών προς εσάς και την εταιρεία σας.

Η AXA Partners διαθέτει μια εκτενή σειρά προϊόντων ασφάλισης Προστασίας Τρόπου Ζωής (Lifestyle Protection). Παρέχουμε ασφαλιστικές προτάσεις στους τομείς της ασφάλισης της αδυναμίας κάλυψης Προσωπικών και Επιχειρηματικών Δανείων, των Δαπανών Διαβίωσης, καθώς και στους τομείς της Ασφάλειας Ζωής & Εγγύησης Αξίας (GAP).

Σήμερα, οι πελάτες σας είναι καλύτερα ενημερωμένοι από ποτέ κι έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Θέλουν προσιτές λύσεις τις οποίες μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να συγκρίνουν με άλλα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Οι πελάτες σας θέλουν δυνατότητα επιλογής όσον αφορά το ίδιο το προϊόν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να το αγοράσουν ή να το προσαρμόσουν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ίσως επιθυμείτε να προωθήσετε τα προϊόντα ασφάλισης Προστασίας Τρόπου Ζωής σε νέες αγορές. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας συνεργάζεται μαζί σας προκειμένου να προσαρμόσει τα υφιστάμενα προϊόντα ή να προχωρήσει σε ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με Ανάπτυξη προϊόντων

Έτοιμοι να ξεκινήσετε?