Ανάπτυξη προϊόντων

Βοηθάμε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας για οικονομική προστασία, σήμερα και στο μέλλον. Τα προϊόντα μας σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τη σωστή πρόταση για τους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή. Έτσι επιτυγχάνεται οικονομική ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ζωής, ενισχύοντας τη μακροχρόνια αφοσίωση των πελατών προς εσάς και την εταιρεία σας.

Η AXA διαθέτει μια εκτενή σειρά προϊόντων ασφάλισης Προστασίας Τρόπου Ζωής (Lifestyle Protection). Παρέχουμε ασφαλιστικές προτάσεις στους τομείς της ασφάλισης της αδυναμίας κάλυψης Προσωπικών και Επιχειρηματικών Δανείων, ή Εξόδων Διαβίωσης, καθώς και της Προστασίας Ζωής & Εγγύησης Αξίας (GAP).

Οι πελάτες σας είναι σήμερα καλύτερα ενημερωμένοι από ποτέ και έχουν πολλές απαιτήσεις. Θέλουν λύσεις τις οποίες να μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να συγκρίνουν με άλλα προϊόντα της αγοράς, αλλά και να είναι εύκολο να τις αγοράσουν. Οι πελάτες σας θέλουν δυνατότητα επιλογής όσον αφορά το ίδιο το προϊόν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να το αγοράσουν ή να το τροποποιήσουν.

Αναγνωρίζουμε, επίσης, ότι μπορεί να έχετε την επιθυμία να προωθήσετε τα προϊόντα ασφάλισης Προστασίας Τρόπου Ζωής σε νέες αγορές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων συνεργάζεται μαζί σας προκειμένου να προσαρμόσει τα υφιστάμενα προϊόντα ή να προχωρήσει σε ανάπτυξη νέων προϊόντων.
 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Ανάπτυξη προϊόντων

Έτοιμοι να ξεκινήσετε?