Συνδυάζοντας την παγκόσμια εμβέλεια με εκτεταμένες τοπικές γνώσεις και πόρους

Συνδυάζουμε την παγκόσμια παρουσία με τοπική τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό. Η υγειονομική κρίση του Covid-19 έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν τη διεθνή δραστηριότητά τους οι εταιρείες. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδέχεται να αισθάνονται, σε κάποια στιγμή της ζωής τους, ευάλωτοι στους κινδύνους που απειλούν την περιουσία, την υγεία και την οικονομική τους κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε να βασιστείτε στα παγκόσμια δίκτυά μας για να καθησυχάσετε τους πελάτες σας, να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη τους και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Με περισσότερους από 9.000 + υπαλλήλους και δεκάδες χιλιάδες παρόχους δικτύων σε όλο τον κόσμο, ανήκουμε ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους λύσεων βοήθειας και προστασίας. Η εμπειρία μας στην υλοποίηση διεθνών επιχειρηματικών λύσεων και η βαθιά γνώση των τοπικών αγορών υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την ασφάλεια που παρέχουμε. Έχουμε ένα σταθερό ιστορικό στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι συνεργάτες μας για να προσφέρουν στους πελάτες τους την προστασία που χρειάζονται, όποτε τη χρειάζονται.

map

Παγκόσμια γνώση και ευελιξία για την αντιμετώπιση τοπικών προκλήσεων  

Χάρη στη διεθνή παρουσία μας, είμαστε σε άμεση επαφή με πολλές διαφορετικές τοπικές αγορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις τοπικές ομάδες μας για να διαμορφώσουμε από κοινού λύσεις με τους συνεταίρους μας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την εύρεση καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών σας, βάσει ενός καταλόγου που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πακέτα λύσεων που εφαρμόζονται ήδη από τους συνεργάτες μας και καλύπτουν 7 σημαντικούς τομείς:  αυτοκίνητο και κινητικότητα, στέγαση, ταξίδια, ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά, υγεία, νομική προστασία, προστασία δανειολήπτη και προστασία εισοδήματος.  

team work

Προσαρμοσμένη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας σε τοπικές αγορές

Μετά τη δραστηριοποίησή μας στην Ευρώπη, επεκταθήκαμε γρήγορα σε άλλες αγορές στην Ασία-Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Χάρη στην τοπική γνώση των δικτύων των ομάδων μας σε διάφορες χώρες, σχεδιάζουμε προϊόντα που στοχεύουν στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας στις αντίστοιχες περιοχές. 

Woman teleconsultation

Παροχή εύκολης πρόσβασης σε επαγγελματίες υγείας μέσω συνομιλίας ή τηλεφώνου 

Η Angel είναι η Υπηρεσία Προσωπικού Βοηθού μας στη Γαλλία, η οποία προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε μια διεπιστημονική ομάδα για απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία τους. Νοσηλευτές, γιατροί, συντονιστές φροντίδας, κοινωνικοί λειτουργοί, διατροφολόγοι, και ψυχολόγοι είναι διαθέσιμοι μέσω chat ή τηλεφώνου για εμπιστευτικές συζητήσεις. Καθοδηγούν τους πελάτες στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για να βρουν τις σωστές λύσεις, απαντώντας σε καθημερινές ερωτήσεις για την υγεία και συστήνοντας τοπικούς επαγγελματίες και μονάδες υγείας. Μετά από μόλις δύο μήνες λειτουργίας, η Angel έχει 20.000 χρήστες, 70% των οποίων χρησιμοποιούν το κανάλι ζωντανής συνομιλίας με ποσοστό ικανοποίησης 4,6/5. 

Docteur with patients

Προώθηση της υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως

Χάρη στη διεθνή παρουσία μας, μπορούμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων αγορών, όπου μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις της ανεπαρκούς υγειονομικής περίθαλψης. Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα, η βασική κοινωνική ασφάλιση δεν καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι δεν αποζημιώνονται ούτε για τα φάρμακα που συνταγογραφούνται. Τα φαρμακεία διαδραματίζουν συχνά σημαντικό ρόλο στην υγειονομική περίθαλψη στις αγροτικές περιοχές πολλών χωρών. Γι' αυτό τον λόγο, σε μια χώρα της Λατινικής Αμερικής αναπτύξαμε ένα προϊόν που προσφέρεται μέσω των φαρμακείων και εξασφαλίζει στους χρήστες μια κάρτα που παρέχει πρόσβαση, έναντι μηνιαίου κόστους συνδρομής, σε διάφορες ιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια. Αυτό επιτρέπει σε ένα ευρύτερο φάσμα του πληθυσμού να επωφεληθεί από καλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, ενώ τα συνεργαζόμενα φαρμακεία κερδίζουν την αφοσίωση των πελατών τους προσφέροντας αυτή την πρωτοποριακή και προσιτή υπηρεσία. 

Man with laggage

Νέες λύσεις για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής

Η πανδημία του Covid-19 έφερε την υγεία στο προσκήνιο και προκάλεσε αίσθηση ανασφάλειας σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα σε όσους ταξιδεύουν για διεθνείς επαγγελματικές δραστηριότητες. Για να καθησυχάσουμε όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο, παρουσιάζουμε νέες λύσεις ταξιδιωτικής ιατρικής βοήθειας. Για παράδειγμα, το ασφαλιστικό προϊόν μας Covid-19 Global Wellness για την Etihad Airways καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα καραντίνας σε περίπτωση διάγνωσης Covid για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς τα ΗΑΕ εντός 31 ημερών από το ταξίδι τους. Η ασφάλιση καλύπτει μέχρι 15.000 ευρώ για ιατρικά έξοδα και 100 ευρώ ανά ημέρα για τις 14 ημέρες καραντίνας.

Προσφορές βασισμένες στη γνώση της αγοράς

Βασιζόμαστε στη γνώση της αγοράς και στα δεδομένα που συλλέγονται από τις τοπικές ομάδες μας, συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων κέντρων μας, για να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις που παρέχουν βοήθεια οπουδήποτε και οποτεδήποτε τη χρειάζονται οι πελάτες σας.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ενδιαφέρεστε να βρείτε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες προστασίας σας;
Είτε είστε ασφαλιστικός  προσφέρουμε λύσεις για τις ανάγκες προστασίας των πελατών σας.