Συνδυάζοντας την παγκόσμια εμβέλεια με εκτεταμένες τοπικές γνώσεις και πόρους

Η υγειονομική κρίση του Covid-19 έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες διεξάγουν διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται όλο και πιο ευάλωτοι στους κινδύνους για τα περιουσιακά τους στοιχεία, την υγεία τους και την οικονομική τους κατάσταση. Σε αυτή τη "Νέα Κανονικότητα" μπορείτε να βασιστείτε στα παγκόσμια δίκτυά μας για να τους καθησυχάσετε και έτσι να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Με περισσότερους από 9.000 + υπαλλήλους και δεκάδες χιλιάδες παρόχους δικτύων σε όλο τον κόσμο, είμαστε ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων βοήθειας και προστασίας. Η εμπειρία μας στην υλοποίηση διεθνών επιχειρηματικών λύσεων και η βαθιά γνώση των τοπικών αγορών υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την ασφάλειά μας. Αυτό μας δίνει ένα σταθερό ιστορικό που μας βοηθά τους επιχειρηματικούς μας εταίρους να προσφέρουν στους πελάτες τους την προστασία που χρειάζονται, όποτε τη χρειάζονται.

map

Παγκόσμια γνώση και ευελιξία για την αντιμετώπιση τοπικών προκλήσεων  

Χάρη στη διεθνή παρουσία μας, είμαστε σε άμεση επαφή με πολλές διαφορετικές τοπικές αγορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις τοπικές ομάδες μας για να συνδιαμορφώσουμε λύσεις με τους εταίρους μας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την εύρεση καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένων στις προσδοκίες των πελατών σας βάσει ενός καταλόγου που περιλαμβάνει περισσότερες από 40 οικογένειες λύσεων που έχουν ήδη εφαρμοστεί για τους συνεργάτες μας και καλύπτουν 7 σημαντικούς τομείς:  αυτοκίνητο και κινητικότητα, στέγαση, ταξίδια, ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά, υγεία, νομική προστασία, ασφάλιση πιστώσεωνκαι προστασία εισοδήματος.  

team work

Ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών για προστασία στις τοπικές αγορές

Από την κύρια δραστηριότητά μας στην Ευρώπη, επεκταθήκαμε γρήγορα σε άλλες αγορές στην Ασία-Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Μέσω του δικτύου των ομάδων μας σε χώρες με τοπική γνώση, σχεδιάζουμε προγράμματα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες σε αυτές τις αντίστοιχες περιοχές. 

Woman teleconsultation

Παροχή εύκολης πρόσβασης σε επαγγελματίες υγείας μέσω συνομιλίας ή τηλεφώνου 

ΗAngel είναι η Υπηρεσία Προσωπικού Βοηθού μας στη Γαλλία, η οποία προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε μια διεπιστημονική ομάδα για απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την υγεία και την ευεξία τους. Νοσηλευτές, γιατροί, συντονιστές φροντίδας, κοινωνικοί λειτουργοί, διατροφολόγοι, και ψυχολόγοι είναι διαθέσιμοι μέσω chat ή τηλεφώνου για εμπιστευτικές συζητήσεις. Καθοδηγούν τους πελάτες μέσα στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για να βρουν τις σωστές λύσεις, απαντώντας σε καθημερινές ερωτήσεις για την υγεία και συστήνοντας τοπικούς επαγγελματίες υγείας και μονάδες.  Μετά από μόλις δύο μήνες λειτουργίας, η Angel έχει 20.000 χρήστες, 70% των οποίων χρησιμοποιούν το κανάλι ζωντανής συνομιλίας, και ποσοστό ικανοποίησης 4,6/5. 

Docteur with patients

Προώθηση της υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως

Χάρη στη διεθνή παρουσία μας, μπορούμε να καινοτομούμε σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων αγορών , όπου μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις της ανεπαρκούς υγειονομικής περίθαλψης. Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα, η βασική κάλυψη της κοινωνικής ασφάλισης δεν καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι δεν αποζημιώνονται ούτε για τα φάρμακα που συνταγογραφούνται. Τα φαρμακεία διαδραματίζουν συχνά σημαντικό ρόλο στην υγειονομική περίθαλψη στις αγροτικές περιοχές αυτών των χωρών. Γι' αυτό σε μια χώρα της Λατινικής Αμερικής αναπτύξαμε μια προσφορά που διανέμεται από τα φαρμακεία και παρέχει στους χρήστες μια κάρτα που παρέχει πρόσβαση, έναντι μηνιαίου κόστους συνδρομής, σε διάφορες ιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια. Αυτό επιτρέπει σε ένα ευρύτερο φάσμα του πληθυσμού να επωφεληθεί από την καλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, ενώ τα συνεργαζόμενα φαρμακεία κερδίζουν την αφοσίωση των πελατών τους προσφέροντας αυτή την καινοτόμο και προσιτή υπηρεσία. 

Man with laggage

Νέες λύσεις για να καθησυχάσουμε τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και όσους ταξιδεύουν για αναψυχή

Η πανδημία του Covid-19 έφερε την υγεία στο προσκήνιο και ανησυχεί τους ανθρώπους, ιδίως όταν ταξιδεύουν για διεθνείς επαγγελματικέςδραστηριότητες. Για να καθησυχάσουμε τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο, παρουσιάζουμε νέες λύσεις ταξιδιωτικής ιατρικής βοήθειας . Για παράδειγμα, η ασφάλειά μας Covid-19 Global Wellness για την Etihad Airways καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα καραντίνας σε περίπτωση διάγνωσης Covid για τους επιβάτες που πετούν προς τα ΗΑΕ εντός 31 ημερών από το ταξίδι τους. Η ασφάλιση καλύπτει μέχρι 15.000 ευρώ για ιατρικά έξοδα και 100 ευρώ ανά ημέρα για τις 14 ημέρες καραντίνας.

Προσφορές βασισμένες σε πληροφορίες της αγοράς

Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία της αγοράς και στα δεδομένα που συλλέγονται από τις τοπικές ομάδες μας, συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων κέντρων λειτουργίας μας, για να παράγουμε καινοτόμες λύσεις που παρέχουν βοήθεια οπουδήποτε και όποτε τη χρειάζονται οι πελάτες σας.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ενδιαφέρεστε να βρείτε λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες προστασίας σας;
Είτε είστε πάροχος υπηρεσιών, είτε μεσίτης, είτε εταιρεία, προσφέρουμε λύσεις για τις ανάγκες προστασίας των πελατών σας.