Στόχος μας είναι η ανθρώπινη πρόοδος. Συνδυάζουμε το πάθος με την προηγμένη τεχνογνωσία για να προστατεύσουμε αυτό που έχει σημασία, όταν έχει σημασία. 

Συνδυάζουμε το πάθος, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να παρέχουμε παγκόσμιες λύσεις στους επιχειρηματικούς μας εταίρους και τους πελάτες τους, προστατεύοντας ό,τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς σε κρίσιμες στιγμές.

Φροντίζουμε τους ανθρώπους και τους κρατάμε ασφαλείς. Αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες έχουμε αναπτύξει και υποστηρίζουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής το οποίο διασφαλίζει την πληρωμή εξασφαλίζοντας ψυχική ηρεμία στους πελάτες. Πρόθεσή μας είναι να προστατεύουμε το συνηθισμένο και το ασυνήθιστο. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών σας, εφόσον η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία.

 • 1000+

  1000+

  Συνεργασίες

 • 9,000+

  9,000+

  Υπάλληλοι παγκοσμίως

 • 24/7

  24/7

  Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου

Το μανιφέστο μας 

Συνεργαζόμαστε με τους επιχειρηματικούς μας συνεταίρους για τη δημιουργία λύσεων που προστατεύουν αυτό που έχει σημασία, όταν έχει σημασία. Πάντα ξεπερνάμε τα όριά μας, επεκτείνουμε τους τομείς εξειδίκευσής μας και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να προωθήσουμε την ατομική επιτυχία και τη συλλογική πρόοδο.

Καθώς η ζωή και οι επιχειρήσεις εξελίσσονται μέσω των νέων τεχνολογιών και καθώς προκύπτουν νέοι κίνδυνοι, είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας και οι κοινότητές τους μπορούν να ευημερούν και να αναπτύσσονται. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας και το πάθος μας για προστασία, αναπτύσσουμε καινοτόμες συνεργασίες για να προσφέρουμε λύσεις που είναι προσαρμοσμένες και προσιτές σε όλους.

Work group congratulate

Οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμή μας 

Σχεδιάζουμε λύσεις ασφάλισης και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η επιχείρησή μας είναι, και ήταν πάντα, αποκλειστικά καθοδηγούμενη από τους ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι μας καλούν για βοήθεια και προστασία, συναντούν ένα χαμόγελο, κάποιον που τους συμπονά και μια θετική συμπεριφορά.  

Όταν η Western Union θέλησε να παράσχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της που μεταφέρουν χρήματα, η ομάδα της AXA Emerging Customers άκουσε τις οικογένειες των παραληπτών, μελέτησε τις ανάγκες τους και ανέπτυξε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής με την υποστήριξη της AXA Partners, το οποίο εξασφαλίζει μια πληρωμή ισοδύναμη με εμβάσματα πολλών μηνών.

Man with vr headset

Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας 

Αξιοποιούμε την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας για να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία σε συνάρτηση με τους ανθρώπους - πιστεύουμε ότι η καινοτομία έχει νόημα μόνο εφόσον είναι χρήσιμη και ότι ο κύριος ρόλος των δεδομένων πρέπει να είναι η παροχή αποτελεσματικών, εξατομικευμένων και εφαρμόσιμων υπηρεσιών.

Στη Σουηδία, συνεργαστήκαμε με την κυβέρνηση και με ιδιωτικούς εταίρους, όπως η νεοφυής εταιρεία Stratumn, για να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία blockchain με σκοπό να διευκολύνουμε και να διασφαλίσουμε τις αυτόματες μηνιαίες πληρωμές ασφάλισης ανεργίας, καταργώντας την ανάγκη υποβολής πολύπλοκων μηνιαίων εντύπων.

Man and woman working

Το δίκτυό μας είναι η δύναμή μας 

Ως θυγατρική του Ομίλου AXA, μας εμπιστεύονται και μας αναγνωρίζουν παγκοσμίως, χάρη στο ασύγκριτο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας που έχουν ως στόχο τους την προστασία της περιουσίας, των ανθρώπων και των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων. 

Για παράδειγμα, σε συνεργασία με την AXA France σχεδιάσαμε τον ιστότοπο mestravaux ο οποίος παρέχει στους πελάτες της AXA France που χρειάζονται επισκευές κατοικίας, πρόσβαση σε ένα δίκτυο αξιόπιστων επαγγελματιών με σταθερές τιμές που διαπραγματεύεται η AXA Partners και με αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. 

phone advisor

Η εξυπηρέτηση είναι η προστιθέμενη αξία μας 

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες σας προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην προσφορά σας, η οποία μπορεί να παρουσιάσει νέες λύσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Όταν η Accor θέλησε να παράσχει υγειονομική κάλυψη στους πελάτες της κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα τηλεϊατρικής με εξυπηρέτηση 24/7 στην αγγλική γλώσσα που παρείχε στους επισκέπτες των ξενοδοχείων πρόσβαση στο δίκτυο ιατρών και νοσοκομείων της AXA.

phone advisor

Στόχος μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη 

Οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας ενισχύουν την απόδοση και βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους, να χτίσουν σχέσεις αφοσίωσης και να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση. 

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση νομικών πληροφοριών για ιδιώτες και επιχειρήσεις, σχεδιάσαμε την πλατφόρμα ELS@ η οποία παρέχει νομικές πληροφορίες και λύσεις 24 ώρες το 24ωρο, καθώς και πρόσβαση σε ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων για ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών και διοικητικών θεμάτων.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των επιχειρηματικών μας εταίρων