Ενεργούμε για την ανθρώπινη πρόοδο συνδυάζοντας το πάθος με την προηγμένη τεχνογνωσία για να προστατεύουμε αυτό που έχει σημασία, όταν έχει σημασία. 

Προστατεύουμε το συνηθισμένο και το έκτακτο 
Συνδυάζοντας το πάθος, την τεχνογνωσία και την εμπειρία, παρέχουμε παγκόσμιες λύσεις στους επιχειρηματικούς μας εταίρους και τους πελάτες τους, προστατεύοντας αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς σε κρίσιμες στιγμές.

Φροντίζουμε τους ανθρώπους και τους κρατάμε ασφαλείς. Αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής το οποίο διασφαλίζει μια πληρωμή, αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για να παρέχει ψυχική ηρεμία. Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε τόσο το συνηθισμένο όσο και το έκτακτο. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών σας, αφού η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία.

  • 1000+

    1000+

    συνεργασίες

  • 9,000+

    9,000+

    εργαζόμενοι παγκοσμίως

  • 24/7

    24/7

    Αποκλειστικά τηλεφωνικά κέντρα

Το μανιφέστο μας 

Συνεργαζόμαστε με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους για τη δημιουργία λύσεων που προστατεύουν αυτό που έχει σημασία, όταν έχει σημασία. Πάντα ξεπερνώντας τα όριά μας, επεκτείνουμε τους τομείς εξειδίκευσής μας και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής, προωθώντας την ατομική επιτυχία και τη συλλογική πρόοδο.

Καθώς οι ζωές και οι επιχειρήσεις εξελίσσονται μέσω των νέων τεχνολογιών και καθώς προκύπτουν νέοι κίνδυνοι, δεσμευόμαστε πλήρως να διασφαλίσουμε ότι οι εταίροι μας και οι κοινότητές τους μπορούν να ευημερούν και να αναπτύσσονται. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας και το πάθος μας για την προστασία, αναπτύσσουμε καινοτόμες συνεργασίες για να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες και προσιτές σε όλους.

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητές μας στο φυλλάδιό μας

"THE ESSENTIALS"
Σε αυτό το 20σέλιδο έγγραφο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση σχετικά με το ποιοι είμαστε, την αποστολή μας, τις δραστηριότητές μας, τις δεσμεύσεις μας και τις λύσεις για την προστασία όσων έχουν σημασία.

ΛΗΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Work group congratulate

Οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμή μας 

Σχεδιάζουμε λύσεις ασφάλισης και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η επιχείρησή μας είναι, και ήταν πάντα, αποκλειστικά καθοδηγούμενη από τους ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι μας καλούν για βοήθεια και προστασία, συναντούν ένα χαμόγελο, κάποιον που τους συμπονά και μια θετική συμπεριφορά.  

Όταν η Western Union θέλησε να παράσχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της που μεταφέρουν χρήματα, η ομάδα της AXA Emerging Customers άκουσε τις οικογένειες των παραληπτών, μελέτησε τις ανάγκες τους και ανέπτυξε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής με την υποστήριξη της AXA Partners, το οποίο εξασφαλίζει μια πληρωμή ισοδύναμη με εμβάσματα πολλών μηνών.

Man with vr headset

Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας 

Αξιοποιούμε την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας για να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δεν θεωρούμε την τεχνολογία ξεχωριστή από τους ανθρώπους - πιστεύουμε ότι η καινοτομία έχει νόημα μόνο αν είναι χρήσιμη και ότι ο κύριος ρόλος των δεδομένων πρέπει να είναι η παροχή αποτελεσματικών, προσαρμοσμένων και εφαρμόσιμων υπηρεσιών.

Στη Σουηδία, συνεργαστήκαμε με την κυβέρνηση και με ιδιωτικούς εταίρους, όπως η νεοσύστατη εταιρεία Stratumn, για να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία blockchain για να διευκολύνουμε και να διασφαλίσουμε τις αυτόματες μηνιαίες πληρωμές για την ασφάλιση ανεργίας, καταργώντας την ανάγκη για την υποβολή πολύπλοκων μηνιαίων εντύπων.

Man and woman working

Το δίκτυό μας είναι η δύναμή μας 

Ως θυγατρική του Ομίλου AXA, μας εμπιστεύονται και μας αναγνωρίζουν παγκοσμίως για το απαράμιλλο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας που προστατεύει την περιουσία, τους ανθρώπους και τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. 

Για παράδειγμα, σε συνεργασία με την AXA France, σχεδιάσαμε τον ιστότοπο mestravaux , ο οποίος παρέχει στους πελάτες της AXA France που χρειάζονται επισκευές στο σπίτι πρόσβαση στο δίκτυο αξιόπιστων επαγγελματιών, με σταθερές τιμές που διαπραγματεύεται η AXA Partners και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. 

phone advisor

Η υπηρεσία είναι η προστιθέμενη αξία μας 

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες σας προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην προσφορά σας , η οποία μπορεί να παρουσιάσει νέες λύσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Όταν η Accor  θέλησε να παράσχει υγειονομική κάλυψη στους πελάτες της κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, δημιουργήσαμε μια 24/7 πλατφόρμα τηλεϊατρικής στην αγγλική γλώσσα που παρείχε στους επισκέπτες των ξενοδοχείων πρόσβαση στους ιατρούς της AXA και στο νοσοκομειακό δίκτυο. 

phone advisor

Στόχος μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη 

Οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας που ενισχύουν την απόδοση βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους, να χτίσουν σχέσεις αφοσίωσης και να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση. 

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση νομικών πληροφοριών για ιδιώτες και επιχειρήσεις, σχεδιάσαμε την πλατφόρμα ELS@ , η οποία παρέχει 24 ώρες το 24ωρο νομικές πληροφορίες και λύσεις, καθώς και πρόσβαση σε ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων για ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών και διοικητικών θεμάτων.

Little girl with rocket bag

Ανταπόκριση στις ανάγκες των επιχειρηματικών εταίρων